Voorzieningen

Zaanstad kent vele door NOC*NSF erkende talenten en topsporters! Als jij hier één van bent kan je gebruik maken van ons gehele voorzieningennetwerk in de provincie. Hieronder staan enkel de voorzieningen die in Zaanstad worden aangeboden of die niet plaatsgebonden zijn.

 

Welke voorzieningen bieden wij?
Naast talent zijn goede randvoorwaarden van essentieel belang voor het leveren van een topsportprestatie. Topsport Zaanstad doet er dan ook alles aan optimale randvoorwaarden te creëren waarbinnen de Zaanse talenten en topsporters kunnen excelleren in hun tak van sport. Om hiervoor te zorgen is een kwalitatief hoogwaardig netwerk opgebouwd rondom topsport en talentontwikkeling en alles wat hier mee te maken heeft. Ondersteuning wordt geboden op de volgende gebieden:

• (Para)medisch
(o.a. krachttraining, blessurebehandeling, mentale coaching en voedingsadvies)
• Maatschappelijk
(o.a. onderwijs- en studieadvies, bemiddeling met onderwijsinstanties en sponsoradvies)
• Sportorganisatorisch
(o.a. themabijeenkomsten, workshops, video analyse)

Wat bieden wij aan bij jou in de buurt?
Naast algemene voorzieningen proberen we de begeleiding zo veel mogelijk af te stemmen op de persoonlijke situatie van de topsporter of het talent. Topsport Zaanstad richt zich er op deze begeleiding zo dicht mogelijk bij huis of in de directe sportomgeving te organiseren. Kijk voor voorzieningen in jouw omgeving: Zaanstreek
 

Voor vragen en/of je wilt een afspraak maken voor een van onze voorzieningen, neem dan contact  op.